31-07-04

Opgelet voor misleidende e-mails Skynet.

Opgelet voor misleidend e-mailtje
 

"Opgelet! Een misleidend e-mailtje dat zich momenteel verspreidt over het internet heeft het gemunt op uw toegangscodes."

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Mogelijk heeft u recent een e-mail ontvangen die lijkt te komen van Skynet en waarin men u vraagt, zogezegd uit veiligheidsoverwegingen, uw login en wachtwoord in te geven (klik hier voor een afbeelding).

Het betreft hier een misleidende e-mail die niet afkomstig is van Belgacom of Skynet. We verzoeken u dan ook hierop niet in te gaan en de e-mail onmiddellijk te verwijderen.

We vragen u overigens nooit om kredietkaartgegevens of toegangscodes via e-mail. De enige plaats om dergelijke gegevens te beheren is en blijft de beveiligde website www.belgacom.be/mijnabonnement.

Bent u al ingegaan op deze e-mail ? Wijzig dan zo snel mogelijk uw wachtwoord via www.belgacom.be/mijnabonnement (rubriek "Verbinding" en optie "Wachtwoord").

We raden u ook aan de optie Skynet Mail Protection te activeren op uw mailbox. Dit kost u niets en uw mailbox is hierdoor zo goed mogelijk beveiligd.

Voor uw veiligheid hebben we deze misleidende e-mail geblokkeerd op het Belgacom-netwerk. Enkel als u de betreffende e-mail reeds ontvangen heeft en beantwoordt via een ander netwerk dan dat van Belgacom (bvb. als u in het buitenland bent, ...), loopt u nog gevaar.

Een gewaarschuwd surfer is er twee waard !


00:31 Gepost door Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.