03-09-04

Hectisch.

De Laatste dagen zijn zo hectisch geweest dat ik nog nauwelijks tijd had om wat tips en hints op deze site te plaatsen, maar wees gerust, er komen er zeker.
Er waren temelijk veel mails waarvoor ik heel wat search werk moest verrichten, daarbij ging de telefoon meerdere malen per dag met een heleboel vragen.
Er was maar één passend antwoord voor al deze, veel mensen zijn teruggekomen uit verlof. Ook de werkkamer werd overstelpt met Pc's die een upgrade nodig hadden, of een ander probleem hadden.
Wat me de laatste tijd wel heel fel opvalt, is dat er heel wat prutsers aan sommige pc's beginnen te werken zonder dat ze weten wat er juist fout is en daardoor een heleboel Pc's onstabiel worden, en daar zitten ze dan, oeps wat heb ik fout gedaan vragen ze dan. Daarom bezin eerst voordat je begint en vraag het aan mensen die er iets van kennen, dat zal jullie al een heel eind verder brengen. Wat me ook meestal opgevallen is ( Mensen belden me voor dit type problemen ) dat er een heleboel mensen die terug thuis zijn na verlof hun pc niet meer aan de praat krijgen, of dat er zich andere problemen voordoen. Daarom gaan we deze week een paar tips geven voor mensen die voor langer dan een week op verlof vertrekken voordat hun pc geen mankementen vertoont als ze terug thuiskomen.

11:31 Gepost door Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.