15-10-09

Windows Media Player 12 in Windows 7.


Ontworpen door liefhebbers van media, voor liefhebbers van media. Met Windows Media Player 12 kunt u nu meer muziek en video's dan ooit afspelen, inclusief onbeveiligde nummers uit uw iTunes-bibliotheek.

Versie WMP

Meer media-indelingen afspelen...
U kunt met Windows Media Player nu alle populaire audio- en video-indelingen afspelen. De mediaspeler biedt ook nieuwe ondersteuning voor 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV en Xvid.


...op meer locaties
Met de nieuwe functie Afspelen met kunt u muziek en video's streamen naar andere pc's met Windows 7 en compatibele apparaten in uw huis, zoals de Xbox 360. U kunt zelfs uw muziekbibliotheek via internet streamen van de ene pc naar een andere.

Nieuwe afspeelmodi
De nieuwe modus Nu afspelen is minimalistisch: u ziet alleen de besturingselementen die u nodig hebt. Zo wordt u niet afgeleid van de muziek of video. Door de nieuwe functies voor taakbalkminiaturen (met besturingselementen voor afspelen) kunt u heel eenvoudig voorbeelden activeren.

WMP12 mini

Eenvoudiger en leuker
Maak gebruik van slimmere afspeelmogelijkheden voor dvd's, voorbeelden van 15 seconden van liedjes en Jump Lists voor snelle toegang tot uw favoriete media. En dat is nog maar het begin.

Jumplist

Of via de Taakbalk

 Taakbalk

Screenshot Windows Media Player

e023c34e-38b0-490e-8853-a3fcc7d1da2e


Bron : Microsoft

14:51 Gepost door Webmaster in Web | Permalink | Commentaren (10) | Tags: windows 7, windows media player 12 |  Facebook |

Commentaren

hallo ik dank u

Gepost door: baeten | 08-11-09

WMP 12 onder windows 7 als ik een liedje afspeel en dan afsluit, kan ik de WMP niet meer opstarten voor een volgend liedje (heb al alles geprobeert, geen resultaat)

Gepost door: jozef bastiaens | 09-12-09

MP3 mappen Help, zins media player 12 en windows 7 (upgrade) heb ik een probleem met de tekts inhoud van mijn mp3, het enige wat ik wil zien is artist plus titel verder niks, dus alle overige gegevens haal ik altijd weg. Nu het probleem bij een hoop mp3 tjes komt de oorspronkelijke teks tekens terus hoe vaak ik het weg haal.
bv Wham - Last Christmas (zo wil ik het) komt na verloop van tijd in map te staan als 01 - Last christmas en bij details staat ook weer alles genoteerd. Hoe krijg ik dit defenitief weg?

hoop op een simpel duidelijk antwoord, alvast dank
Met vriendelijke groet
Peter

Gepost door: Peter van der Hoeven | 24-12-09

mappen mp3 doen wat ze zelf willen Help, Ik plaats mijn mp3 collectie in diverse aparte mappen, met alleen naam artiest plus de titel. Verder niks, de overige teksten, gevens haal ik weg. Nu is het volgende aan de hand sinds ik windows 7 en media player 12 heb (via upgrade) is het dat bij een aantal mp3 downloads de oorspronkelijke teks met de toen bijbehorende gegevens terug keren en na weer weghalen na verloop van tijd weer terug keren. bv Ik gewijzigd in Wham - Last christmas keert telkens terug als 01 last christmas met bij details ook weer alle gegevens van het download moment.
Hoe kan ik weer de baas worden over wat ik wil zien/lezen?
Alvast dank
Met vriendelijke groet
Peter

Gepost door: Peter van der Hoeven | 24-12-09

Dankwoord Benny
Nogmaals bedankt de de geboden oplossing betreffende mijn computer probleem. Het werkt nu ok!
Groet Peter

Gepost door: Peter van der Hoeven | 25-12-09

ik heb een probleem,
als ik een liedje luister dan krijg ik telkens weer die windows media player te zien.
bij de vorige windows media player drukte ik gewoon op streepje en bleef die op de taakbalk.
Hoe kan ik dit oplossen ?

Gepost door: jan | 12-01-10

window media player in windows 7. Kan met wmp éénmaal een liedje afspelen,daarna niet meer of ik moet naar "taakbeheer starten" gaan dan naar tapblad "processen" wmp selecteren en dan naar" proces beëindigen".
Zodoende kan ik terug één melodie afspelen.Hierna is het terug hetzelfde.
Weet u een oplossing voor dit probleem?
Hartelijke dankt bij voorbaat.
Mvg.
jos.hendrickx@telefonica.net

Gepost door: Jos Hendrickx | 13-01-10

media player 12 windows 7 ik heb geprobeerd muziek van cd op de pc te zetten via kopieeren en plakken op D-schijf. media player wil niet afspelen en zegt dat hij bestanden niet kan vinden. op de lijst van bibliotheek staan ze wel, maar kunnen niet afgespeeld worden en ook niet verwijderd...

Gepost door: elpisareva | 14-01-10

WMP 12 Vroeger kon je in WMP songteksten en afbeeldingen van hoezen bij de nummer voegen, sinds ik WMP 12 heb lukt dit niet meer. Weet iemand hoe dit moet ?

Gepost door: Gerrit Vierstraete | 27-02-10

wmp 12 (zelfde probleem als de anderen hier) kan op win7(upgrade) systeem 1 liedje afspelen en als ik afsluit gaat het niet meer open of ik moet via taakbeheer het proces van wmp.exe beeindigen.weet u hiervoor een oplossing zodanig dat het altijd blijft werken.alvast bedankt.

Gepost door: ivo | 19-05-10

De commentaren zijn gesloten.